Saturday, May 20, 2006

Nunguin ujan beresh

Mia's
Your Birthdate: December 21

You're a restless rebel with an unpredictable nature.
Bright but unbridled, you tend to seek out wild experiences over new ideas.
People are frustrated by your great potential, but you love your unconventional life.
You're a heartbreaker. People get attached to you, and then you're gone.

Your strength: Your thirst for adventure

Your weakness: Not taking time for slow pleasures

Your power color: Hot pink

Your power symbol: Figure eight

Your power month: March

Comments by ridho:
wah canggih juga niyy bisa mem-predict Ubeb:p. First point is definitely Ubeb banget. Iyah, Ubeb emang pinter dengan ide-ide nya yang brilliant and sometimes gw jg dibuat pusing ama Ubeb.
Kalo yang heartbreaker ini mah udah menjadi her identity....tp itu dulu waktu belon nikah ya Beb...
Soal yg strength, gw punya cerita niyy...dulu waktu gw mo nembak Ubeb, gw denger kalo Ubeb seorang heartbreaker, makanya waktu itu gw tanya "lo masih mau berpetualang lagi gak?" kata Ubeb waktu itu "emangnya sherina apa?!" hahaha...
Luv u so much Beb...




Ridho's
Your Birthdate: October 29

You have the mind of an artist, even if you haven't developed the talent yet.
Expressive and aware, you enjoy finding new ways to share your feelings.
You often feel like you don't fit in - especially in traditional environments.
You have big dreams. The problem is putting those dreams into action.

Your strength: Your vivid imagination

Your weakness: Fear of failure

Your power color: Coral

Your power symbol: Oval

Your power month: November

comments by mia:
ya olooo ada talenta buat ngartis booog, gag percaya...gag percaya, kata orang sini,"muri dayouuuu..." whehhhehhee! kalo yang fit-in, emang kamu gag gampang nyetel sama envi2 yang cuman such a waste time yaah darlin, terusss hidup sibuk kejer2an ama waktu sesuai dengan jadwal yang udah tertata rapi di kepala dan hati kamu yaah, jadi gag sesuai juga yang gag putting those dream into action...ekpresif dan aware pulak katanyah, gag mungkin lah secara sebelah situ lempeng ajah tuh yaa:D..sooo kek-nya ini bukan kamu banged deeh, namanya juga iseng yaah Kung, nunggu ujan beres dan kita bisa ngupi2, love u sooooo much



1 comments:

astri said...

wahahaha.. kesian amat si ridho dicela abis-abisan ama istrinya... :D mi, mo bebek? hayoklah men ke sini... :D